Најавете се на профилот

Ролетар ПЕРО, Скопје

ролетни, венецијанери, завеси - вариолајт, комарници

За реон
  одзив на компании

  Ролетар Перо
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0752333...

  Проекти: мали

  Ролетар Перо Марковски е фирма којашто е основана во 2006 година во Скопје. Ние се занимаваме со производство и монтажа на ролетни, венецијанерки, вариолајт завеси, комарници. Дојдете и уверете се во квалитетот што ви го нудиме. Тука сме за вас.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Венецијанки
  Внатрешни ролетни
  Завеси
  Комарници
  Надворешни ролетни

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете Ролетар ПЕРО?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  ролетни, венецијанери, завеси - вариолајт, комарници:

  Скопски, регион,