Најавете се на профилот

Салон за изработка на завеси ВИСИ, Скопје

зебра завеси, вариолајт завеси, мини завеси, комарници, венецијанерки,

За реон
  одзив на компании

  Виктор
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0722264...

  Проекти: мали
  Основање: 2024

  Салон за изработка на завеси ВИСИ е основана и постои од 2024 година. Основната дејност е продажба и монтажа на секаков вид на завеси, зебра завеси, роло завеси, вертикални завеси, вариолајт, венецијанер како и изработка на комарници. Ние работиме во областа на декоративно уредување и притоа се стремиме кон постепено надополнување и надградување на нашата понуда на производи, со што нашите потрошувачи би биле задоволни и би нашле се што им е потребно за декорирање на својот простор. Се наоѓаме во Скопје и работиме пошироко.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Венецијанки
  Завеси
  Комарници
  Лентести завеси

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете Салон за изработка на завеси ВИСИ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  зебра завеси, вариолајт завеси, мини завеси, комарници, венецијанерки,:

  Скопски, регион,