Најавете се на профилот

СЕТ МЕБЕЛ ДОО, Тетово

мебел по мерка, спални, кујни, кујна по мерка, дизајн на ентериер, детски соби, плакари,

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Сашо
  претставник на компанијата

  Тетово, регион
  Тел: 0783214...

  Големина на тимот: 3
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2020

  СЕТ МЕБЕЛ ДОО е компанија која е основана од 2020 година. Од тогаш успешно работиме ширум целото македонско подрачје. Нашата фирма се занимава со изработка на мебел по мерка за Вашите дневни соби, кујни, детски соби, спални соби, бањи. Тука сме да го направиме вашиот станбен или работен простор попријатен и посовремен. Слободно контактирајте не и уверете се во нашиот квалетет. Се наоѓаме во тетово и работиме пошироко.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Дизајн на ентериер
  Вградени плакари
  Детски соби
  Дневни соби
  Кујни
  Мебел по мерка

  Во близина на Тетово, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете СЕТ МЕБЕЛ ДОО?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  мебел по мерка, спални, кујни, кујна по мерка, дизајн на ентериер, детски соби, плакари,:

  Вардарски, регион, Источен, регион, Југозападен, регион, Југоисточен, регион, Пелагониски, регион, Полошки, регион, Североисточен, регион, Скопски, регион,