Најавете се на профилот

СМАРТ СТУДИО МА ДОО, Скопје

лепење на плочки, поставување на санитарии, керамичар, керамички плочки,

За реон
  одзив на компании

  Шенаси Адили
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0703986...

  Големина на тимот: 20
  Проекти: мали, средни и големи
  Основање: 2019

  СМАРТ СТУДИО МА ДОО постои од 2019 година. Специјалноста и основната дејност на оваа компанија е изведба и поставување на керамички и порцелански подни и ѕидни решенија од големиот Италијански бренд Мараци, како и поставување на подна и ѕидна изолација и санитарии.Оваа фирма нуди беспрекорна изведба, врвно знаење и одлични цени со професионален тим. Нудиме професионална услуга за нашите приватни и деловни клиенти. Седиштето е во Скопје.

  Оценки од клиенти
  Препораки
  Станбена Зграда Бауер © СМАРТ СТУДИО МА ДОО

  Станбена Зграда Бауер

  Во населбата Автокоманда, во непосредна близина на големиот кружен тек, Смарт Студио – Ма во соработка со градежната компанија Бауер го реализира нови...

  Гарден Инн Резиденце © СМАРТ СТУДИО МА ДОО

  Гарден Инн Резиденце

  GARDEN INN RESIDENCE е современ станбено-деловен комплекс со атрактивни и функционални станови од 26 m² до 108 m² со практично внатрешно уредување и а...

  Вел Цити © СМАРТ СТУДИО МА ДОО

  Вел Цити

  Проектот “VEL CITY” внесува нов концепт на урбан центар кој на едно место во градот генерира многу функции, а на тој дел од градот дава животна динами...

  Nastel Centar © СМАРТ СТУДИО МА ДОО

  Nastel Centar

  Деловниот објект на компанијата Настел, на местото на старата печатница Гоце Делчев, претставува административно-деловен објект. Се наоѓа на улица Мак...

  Swot Marazzi © СМАРТ СТУДИО МА ДОО

  Swot Marazzi

  Комплетно подно уредување,набавка , транспорт и монтажа ( кераминка од брендот Мараззи,Санитари од брендот Исвеа 1962 и сите други потребни материали ...

  Повеќе референци
  Каде и што работиме
  Керамика, керамичар
  Лепење плочки

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете СМАРТ СТУДИО МА ДОО?


  10
  одлично оценка на компанијата
  5
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  лепење на плочки, поставување на санитарии, керамичар, керамички плочки,:

  Скопски, регион,