За реон

  Молеро фасадерски работи

  Совети

  Идеи за уредување на домот

  Списание полно со свежи идеи од нашите автори за уредување на Вашиот животен простор

  Стиропор за фасада - изолационен материјал за заштеда на енергија до 30%

  Стиропор за фасада - изолационен материјал за заштеда на енергија до 30%

  Стиропорот или поточно експандираниот полистирен е еден од тврдите изолациски материјали за кој се одлучуваат многу изведувачи, како поради неговите карактеристики, така и поради цената. Не е занемарливо и тоа што е лесен, брз и едноставен за работа,...

  1.884

  5/5

  20 мин читања

  Варосување на стан: варосување на ѕидовите и таванот

  Варосување на стан: варосување на ѕидовите и таванот

  Свежо обоен стан сјае во сосема ново светло и сè изгледа посветло и поново. Белење, односно варосување е еден од најбрзите начини да се обнови целиот простор и да му се даде свежина и изглед како на нов дом....

  185

  8 мин читања

  Статии и совети

  Изолација на фасада и цена по м2

  Изолација на фасада и цена по м2

  Факт е дека доколку се работи правилно и професионално, фасадата е еден од клучните елементи за квалитетно домување. Покрај тоа, тоа е чекор кон заштеда на енергија во текот на целата година. Експертите оценуваат дека е доволно објектот да има графит...

  1.491

  5/5

  13 мин читања