За реон

  Конструкции

  Совети

  Идеи за уредување на домот

  Списание полно со свежи идеи од нашите автори за уредување на Вашиот животен простор

  Статии и совети

  Метални огради: железни или хромирани огради?

  Метални огради: железни или хромирани огради?

  Кога ќе се спомне метал, повеќето луѓе мислат на челик или железо. Сепак, челикот и железото не се исти по хемиски состав - дури - челикот е легура на железо. Металните огради се користат и внатре и надвор од станбени и индустриски згради. Целта на м...

  450

  5/5

  13 мин читања

  Панелни огради и столбови

  Панелни огради и столбови

  Панелните огради се идеално решение кога е неопходно да се огради или заштити поголема површина. Може да се најдат во сите добро снабдени продавници за градинарски производи. Панелната ограда е, според статистичките податоци, најчесто користената огр...

  342

  5/5

  14 мин читања

  Контејнери - санитарни јазли, гаражи, магацини, канцеларии

  Контејнери - санитарни јазли, гаражи, магацини, канцеларии

  Контејнерите се еден вид помали монтажни и подвижни објекти кои долго време се користеа само за транспорт и складирање на стока. Но, во последниве години, токму поради оваа мобилност и многубројните можности за пренамена, според ситуацијата или потре...

  10 мин читања

  Стручни статии