За реон

  Одржување

  Совети

  Идеи за уредување на домот

  Списание полно со свежи идеи од нашите автори за уредување на Вашиот животен простор

  Статии и совети

  Чистење фуги на поплочени површини

  Чистење фуги на поплочени површини

  Напролет, во главно луѓето сакаат да ја чистат и средат градината, да ги отстранат несаканите остатоци од зимата, но и ластарите како што се плевелот и мовта. Дворовите на повеќето куќи се поплочени со блокови, коцки, тули или плочи или барем имаат а...

  12 мин читања

  Стручни статии