За реон

  Подови, керамика

  Совети

  Идеи за уредување на домот

  Списание полно со свежи идеи од нашите автори за уредување на Вашиот животен простор

  Одржување на различни видови подни облоги

  Одржување на различни видови подни облоги

  Подната покривка во вашиот дом или деловен простор претставува важен сегмент од ентериерот и треба да ги задоволува сите барања на функционалност како и естетика, со оглед на тоа што зафаќа голема површина. Поради природата на нивната положба, поднит...

  751

  48 мин читања

  Паркет или ламинат

  Паркет или ламинат

  Паркетот и ламинат се меѓу најчесто избраните подни облоги за простор за живеење. Се чини дека засекогаш се наметнува истата дилема: кој избор е вистинскиот. И паркетот и ламинатот имаат свои силни и слаби страни; па затоа, одлучивме да се занимаваме...

  2.415

  5/5

  12 мин читања

  Статии и совети

  Какви теписи ќе бидат во мода во 2024 година?

  Какви теписи ќе бидат во мода во 2024 година?

  Теписите играат важна улога во уредување на ентериерот. Ако сакате да направите промена во вашиот дом, но немате доволно пари за големи работи, можете едноставно да го смените тепихот. Со различни патосници, можете да го поделите просторот во зони ил...

  268

  4/5

  23 мин читања