За реон

  Мебел

  Совети

  Идеи за уредување на домот

  Списание полно со свежи идеи од нашите автори за уредување на Вашиот животен простор

  Кујна - дизајн, цена, монтажа

  Кујна - дизајн, цена, монтажа

  Кујната е просторија во која се поминува многу време. Затоа, не само што мора да ги задоволи сите функционални потреби поврзани со подготовката на храната, туку треба да биде и убаво дизајнирана, елегантна и пријатен дел од домот каде што луѓето се с...

  6.469

  5/5

  97 мин читања

  Како се планира модерна кујна

  Како се планира модерна кујна

  Животниот стил и навиките, сакале или не, се менуваат. Кујните на кои сме навикнати и за кои некако се претпоставуваше дека се секогаш исти, денес станаа место за контакти и дружење во домот, место каде всушност поминувате време, а не само подготвува...

  3.779

  5/5

  18 мин читања

  Статии и совети

  Кујнски работни плотни: цена и избор

  Кујнски работни плотни: цена и избор

  Изборот на работна плоча за кујна, односно пулт, понекогаш може да биде многу тежок бидејќи изборот е огромен во секој поглед. Има секакви материјали за кујнски површини: камен, дрво, гранит, бетон, мермер, хром, керок, метал, ламинат, иверица итн. М...

  2.484

  5/5

  14 мин читања

  Стручни статии