Најавете се на профилот

ЦВЕТКОВСКИ КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ, Скопје

геодети, геодетски работи, катастарски работи, премер, геометар

За реон
  одзив на компании

  Цветковски Зоран
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0702746...

  Проекти: мали

  ЦВЕТКОВСКИ КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ е основана во 1991 година во Скопје. Од тогаш успешно работиме на македонското подрачје. Нашата фирма се занимава со секаков вид на геодетски и катастарски работи и премерување. Ние ви нудиме брза и квалитетна услуга. Јавете се и уверете се во тоа. Ве очекуваме.

  https://cvetkovskikonsalting.mk/

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Геометар, геодет
  Висококвалификувани геодети со долгогодишно искуство во областа на геодезијата Ви стојат на располагање за вашите проблеми и решенија
  Понуда
  Легализација на објект
  Премер, попис на работи
  Вршиме премер на објекти, физички делби, нумерички податоци, изведба на објекти од А и Б категорија.Повелете уверете се
  Понуда

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ЦВЕТКОВСКИ КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  геодети, геодетски работи, катастарски работи, премер, геометар:

  Скопски, регион,