Најавете се на профилот

УНИКАД ДОО, Куманово

архитејтура, дизајн, дизајн на ентериер

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Милена Глигоровска, д.и.а.
  претставник на компанијата

  Куманово, регион
  Тел: 0725156...

  Проекти: мали

  УНИКАД е основана во 2017 година во Куманово.Ние се занимаваме со архитектонски решенија, дизајн и дизајн на ентериер. Тука сме да ви дадеме идејни решенија за вашите станови, куќи или работни простории. Се со цел да го разубавиме вашиот дом и да го направиме попријатен ѕа живеење. Контактирајте не и уверете се во нашиот квалитет. Ваш Уникад.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Архитектура, архитект
  Дизајн на ентериер

  Во близина на Куманово, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете УНИКАД ДОО?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  архитејтура, дизајн, дизајн на ентериер:

  Североисточен, регион, Скопски, регион,