Најавете се на профилот

ВАТ ИНЖЕНЕРИНГ, Скопје

малтерисуање, реновирање, гипс картон, спуштен плафон, преградни ѕидови, фасада, реновирање, реконструкција,

За реон

  Агон
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0703352...

  Големина на тимот: 4
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2018

  ВАТ ИНЖЕНЕРИНГ е компанија која веке подолги години е тука за Вас. Основана е во 2018 година во Скопје.Вршиме изработка на фасади и внатрешно уредување на Вашиот дом со врвен квалитет.Вршиме малтерисување и изработка на гипс картон, спуштени плафони, преградни ѕидови. Нашите врвни мајстори, најквалитетни материјали, почитување на рокови но и желби на клиентите се она што нашата компанија ја одвојува од останатите. Се наоѓаме во Скопје и работиме во Скопскиот регион.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Реновирање на куќа
  Реновирање стан
  Гипсерски работи
  Декоративни молерски работи
  Изолација на таван
  Фасади
  Малтерисување

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ВАТ ИНЖЕНЕРИНГ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  6
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  малтерисуање, реновирање, гипс картон, спуштен плафон, преградни ѕидови, фасада, реновирање, реконструкција,:

  Скопски, регион,