Најавете се на профилот

ВИЕЛ-ПЛАСТ ДООЕЛ, Скопје

пвц столарија, пвц прозорци, пвц врати, вариолајт, венецијанер ролетни, алуминиумски прозорци, алуминуимски врати, ролетни, комарници

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Тони
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0707918...

  Големина на тимот: 9
  Проекти: мали, средни и големи
  Основање: 2017

  ВИЕЛ-ПЛАСТ ДООЕЛ е компанија која е основана од 2017 година. Нудиме производство, продажба и монтажа на пвц и алуминиумски прозорци, врати како и вариолајт, венецијанер ролетни и комарници. Тука сме да ги задоволиме нашите клиени и Вашите барања. Професионалноста, квалитетот, почитувањето на договорените рокови се целта на оваа фирма. Контактирајте не. Се наоѓаме во Скопје и работиме пошироко.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Алуминиумска влезна врата
  Алуминиумски прозорци
  Венецијанки
  ПВЦ влезни врати
  ПВЦ прозорци

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ВИЕЛ-ПЛАСТ ДООЕЛ?


  10
  одлично оценка на компанијата
  7
  години на традиција и искуство
  Каде и што работиме

  пвц столарија, пвц прозорци, пвц врати, вариолајт, венецијанер ролетни, алуминиумски прозорци, алуминуимски врати, ролетни, комарници:

  Вардарски, регион, Источен, регион, Пелагониски, регион, Скопски, регион,