Најавете се на профилот

ВИОЛАТЕКС ДООЕЛ, Скопје

пвц, комарници, ролетни, венецијанерки, внатрешни врати, блиндирани врати

За реон

  Драѓи
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0702601...

  Проекти: мали

  ВИОЛАТЕКС е основана во 2001 година во Скопје. Нашата фирма се занимава со производство и монтажа на пвц прозорци и врати, комарници, ролетни, венецијанерки, собни и блиндирана врати. Доколку сакате да си го разубавите својот дом или работен простор, јавете ни се. Ве очекуваме.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Безбедносна врата
  Венецијанки
  Влезна врата
  Внатрешни ролетни
  Комарници
  Монтажа на врати
  Монтажа, вградување прозорци
  Надворешни ролетни
  ПВЦ влезни врати
  ПВЦ прозорци
  Собни врати

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ВИОЛАТЕКС ДООЕЛ?


  8.9
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  пвц, комарници, ролетни, венецијанерки, внатрешни врати, блиндирани врати:

  Скопски, регион,