Најавете се на профилот

ВМД СОЛУЦИЈА ЗА ГАРАЖНИ ВРАТИ ДОО, Скопје

сегментни врати, гаражни врати, роло врати, лизгачки порти, лизгачки мотори,

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Виктор
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0725187...

  Големина на тимот: 3
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2023

  ВМД СОЛУЦИЈА ЗА ГАРАЖНИ ВРАТИ ДОО е компанија која е основана 2023 година во Скопје. Оваа фирма нуди производство и монтажа на гаражни врати. Изработка и монтажа на сегментни врати, роло врати, лизгачки порти како и лизгачки мотори. Високо квалитетната опрема со европски сертификати, гаранцијата на опремата како и искуството кое го имаме осигуруваат успешна соработка и задоволство при изведба на Вашата гаражна врата или капија. Се наоѓаме во Скопје и работиме пошироко.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Врата за гаража
  Лизгачки врати
  Подвижна врата за гаража
  Роло гаражни врати
  Сегментирани гаражни врати

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ВМД СОЛУЦИЈА ЗА ГАРАЖНИ ВРАТИ ДОО?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  сегментни врати, гаражни врати, роло врати, лизгачки порти, лизгачки мотори,:

  Вардарски, регион, Источен, регион, Југозападен, регион, Југоисточен, регион, Пелагониски, регион, Полошки, регион, Североисточен, регион, Скопски, регион,