Најавете се на профилот

ВОДАТЕРМ - ДРАГЧЕ ДООЕЛ Скопје, Скопје

водовод, канализација, изведба на водовод, инсталации за водовод, реновирање на бањи, лепење на плочки,

За реон
  одзив на компании

  Драгче
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0703503...

  Големина на тимот: 8
  Проекти: мали, средни и големи
  Основање: 2023

  ВОДАТЕРМ - ДРАГЧЕ ДООЕЛ Скопје е компанија која постои од 2023 година. Основната дејност на оваа фирма е поставување на инсталации за водовод, канализација и плин и инсталации за греење и клима уреди за Вашиот дом или деловен простор. Врпиме и поставување на подно греење како и топлински пумпи. Ние ви нудиме квалитетна и брза услуга. Ги почитуваме договорените рокови и Вашето задоволство е нашиот успех. Се наоѓаме во Скопје и работиме во Скопскиот регион.

  Оценки од клиенти
  Каде и што работиме
  Водоинсталатер
  Водоинсталатерски работи
  Греење
  Подно греење
  Топлински пумпи

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ВОДАТЕРМ - ДРАГЧЕ ДООЕЛ Скопје?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  водовод, канализација, изведба на водовод, инсталации за водовод, реновирање на бањи, лепење на плочки,:

  Скопски, регион,