Најавете се на профилот

ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН, Скопје

тапети, гипс картон, реновирање, спуштени плафони, електроинсталација, цементна кошулица, лепење плочки, столарија, репарација на ѕидови, од под до пл

и низ цела Северна Македонија
За реон
  одзив на компании

  Елдиса
  претставник на компанијата

  Скопје, регион
  Тел: 0718026...

  Големина на тимот: 5
  Проекти: мали и средни
  Основање: 2020

  ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН е основана во 2020 година во Скопје. Нашата компанија нуди комплетно реновирање на стамбен или деловен простор од под до плафон, комплетна санација, репарација, водоводна инсталација, електроисталација, поставување на плочки и тапети со врвен квалитет од познати брендови, бојадисување со антибактериска боја која нуди заштита од прекумерна влажност во вашите простори, абриб на плафонскиот дел, поставување на ламинат, гипс картон, спуштен плафон. Главна цел е задоволување на сите потреби на клиентите, кавалитетна изработка како и почитување на зададените рокови за изведба. Се наоѓаме во Скопје а работиме и пошироко.

  Оценки од клиенти

  1 рејтинг
  Препораки
  Комплетна реновација на стан © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Комплетна реновација на стан

  Комплетна санација на ѕидови, изведба на декоративен гипс плафон, поставување на електрична нсталација, молерисување .... како и останати дејствија по...

  Декоративен камен © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Декоративен камен

  Декоративен ѕид од природен материјал - декоративен камен.

  Пставување на нов кров и фасада © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Пставување на нов кров и фасада

  Целосна замена на стар кров со нов, како и целосно нова фасада и изолација. ( слики од проект во тек)...

  Ламинат со фуга © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Ламинат со фуга

  Продажба и поставување на ламинат.

  Купатилски простор © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Купатилски простор

  Целосна реконструкција на купатилски простор, пред и потоа.

  Реновација на стан © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Реновација на стан

  Целосна реновација и адаптација на станбен простор.

  Уредување на деловен простор © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Уредување на деловен простор

  Реновација на деловен простор.

  КУЈНА © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  КУЈНА

  Изработка на кујна за потребите на деловен простор.

  Сахара техника © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Сахара техника

  Декоративни ѕидови со Сахара техника.

  Кујна © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Кујна

  Целосна адаптација на кујнски простор.

  Електроинсталација © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Електроинсталација

  Електроинсталација на станбен објект.

  Електроинсталација © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Електроинсталација

  Изведба на комплетна електроинсталација на семеен дом.

  Електроинсталација © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Електроинсталација

  Комплетна електроинсталација.

  Реновација на станбен простор © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Реновација на станбен простор

  Комплетна реновација на станбен простор - поставување на плочки,продажба и монтажа на врати, санација на ѕидови, продажба и монтажа на пвц, продажба и...

  Уредување на бања © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Уредување на бања

  Целосна среновација на купатилски простор со комплетно нова електроинсталација и нови висококвалитетни керамички плочки.....

  лого © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  лого

  лого

  реновирање на стамбен простор © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  реновирање на стамбен простор

  реновирање на стамбен простор

  декорација со гипс картон © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  декорација со гипс картон

  декорација со гипс картон

  Поставување на ламинат © ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН

  Поставување на ламинат

  поставување на ламинат

  Повеќе референци
  Каде и што работиме
  Адаптација, уредување на поткровје
  Ѕидарски работи, ѕидар
  Обновување, реновирање
  Реновирање на куќа
  Реновирање на стан
  Ѕидни облоги
  Реновирање, обнова на кујна
  Лепење тапети
  Цементна кошулица
  Керамички плочки
  Ламинати
  Паркетар

  Во близина на Скопје, регион и во околината изведуваме:

  Зошто да изберете ЗИЗ ХОМЕ ДИЗАЈН?


  10
  одлично оценка на компанијата
  Каде и што работиме

  тапети, гипс картон, реновирање, спуштени плафони, електроинсталација, цементна кошулица, лепење плочки, столарија, репарација на ѕидови, од под до пл:

  Вардарски, регион, Скопски, регион,