Актуелни проекти

Достапни се повеќе илјади проекти. Регистрирај компанија бесплатно.

Скопје, Скопски регион

Изработка на пергола

Јане М.
до 1 месец30 м2
ДенесНови

Скопје, Скопски регион

ДенесНови

Скопје, Скопски регион

Тапацирање на столици

Маја Р.
Веднаш6 столици...
ДенесНови

Скопје, Скопски регион

Местење на надворешни плочки

Александар Б.
Веднаш23 м2
ДенесНови

Скопје, Скопски регион

ДенесНови

Градско, Вардарски регион

Изработка на пластеник

Maja S.
до 1 месец500 м2
ДенесНови

Скопје, Скопски регион

Renoviranje na banja

Lida L.
1-3 месеци4 × 4 m
ДенесНови

Скопје, Скопски регион

ДенесНови

Скопје, Скопски регион

ДенесНови

Скопје, Скопски регион

Nabavka i montaža na behaton pločki

Jasmina A.
до 1 месец35 m2
ДенесНови

Битола, Пелагониски регион

Демонтажа на настрешница

Karolina N.
Веднаш3,5-3 метра...
ДенесНови

Скопје, Скопски регион

Proširuvanje na veke postoečki otvori za prozorci

Magdalena T.
до 1 месец2 kom
ДенесНови

Скопје, Скопски регион

Odrzuvanje na higiena vo stan

Suzana A.
Веднаш130 m
ДенесНови

Скопје, Скопски регион

Изработка на кујна и плакари

Александра С.
Веднаш1 кујна, 2 плак...
ДенесНови

Скопје, Скопски регион

Изградба на куќа карабина

Маша Т.
1-3 месеци170 м2
ДенесНови

Скопје, Скопски регион

ДенесНови

Куклиш, Југоисточен регион

Izrabotka na fasada za nova kuka

Vase P.
Повеќе од 3 месеци100 m2
ДенесНови

Скопје, Скопски регион

Неделно одржување на станот

Магдалена М.
Веднаш65 м2
19.04.24

Скопје, Скопски регион

19.04.24

Гевгелија, Југоисточен регион

Kompletna sanacija na star krov

Nikolov K.
1-3 месеци140 m2
19.04.24

Скопје, Скопски регион

Генерално чистење на станот

Лидија Л.
Веднаш50 м2
19.04.24

Скопје, Скопски регион

Реновирање на стан

Стефан Е.
до 1 месец51 м2
19.04.24

Скопје, Скопски регион

19.04.24

Скопје, Скопски регион

Popravka na drveni prozori i vrati

Lindiana G.
до 1 месец2 vrati, 3 proz...
18.04.24

Скопје, Скопски регион

Изработка на надворешен лифт

Една Н.
до 1 месецвисина 13.30 м...
18.04.24

Скопје, Скопски регион

Молерисување на куќа

Гоце Д.
до 1 месец200 м2
18.04.24

Зелениково, Скопски регион

18.04.24

Скопје, Скопски регион

Затварање на дел од оџакот

Трајкова Г.
Веднаш0,5 м2
18.04.24

Скопје, Скопски регион

Gradba na kuka po proekt

Mimoza D.
1-3 месеци120 m2
18.04.24

Скопје, Скопски регион

18.04.24
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  • Бесплатно се регистрирај и пробај го системот Daibau


    Регистрирај компанија бесплатно