Решени сме да ви ја олесниме градбата или реновирањето

Daibau.mk е создаден со цел да го направи македонскиот градежен пазар транспарентен и да ги поврзува добрите изведувачи со добри клиенти

Градиме еднаш во животот

Од тие причини мораме сериозно да ја сфатиме задачата. Ние самите, во тек на кариерата се соочувавме со проблемот на достапност до информации, губење на време и со стрес кога бараме соодветни компании. Сакаме, Вам, преку посредување на системот DaiBau.mk, да ви биде неспоредливо полесно.

Нашата приказна

Специјалисти за градба

По реализација на првиот архитектонски проект, ми стана јасно дека е тешко да се најдат добри изведувачи. Не можев да разберам всушност, зошто тие информации не се собрани и средени.

Мартин Пелцл
архитект, директор и основач

Реновирајќи го станот, сфатив дека и покрај тоа што сум архитект, всушност не познавам многу изведувачи. Информациите патуваат од уста на уста, доста од нив се губат или се погрешни. Сфативме дека целата област може многу подобро да се среди, па јас и Мартин ги засукаме ракавите и го направивме DaiBau, кој на наше огромно задоволство, успешно функционира веќе неколку години.

Грегор Чернелч
архитект, основач, развоен менаџер

Остануваме верни на градењето, каде што можеме да Ви помогнеме со нашата експертиза и искуство. Кај нас можете да најдете повеќе од 300 специјализирани категории од градежниот сектор, реновирање и проектирање.Daibau.mk е основан од архитекти како одговор на наши лични проблеми во потрага по соодветни изведувачи.

Ние го поврзуваме интернетот и градежната индустрија

Доколку до неодамна препораките и податоците за видот на работата на градежната компанија беа достапни само врз основа на усна препорака, ние сакаме да го смениме тоа. Од тие причини создаваме прв специјализиран систем за градење.

Се што ви треба за
Вашата градба или реновирање

Поднесете бесплатно барање: