Градењето може да биде стресно. Тука сме за да ви помогнеме.

Било во случај на замена на покрив во оддалечено место или поставување плочки во центарот на градот, наоѓаме најмалку 3 соодветни компании во најкус можен рок. На тој начин штедите енергија и значително побрзо се договарате за изведување.

Бесплатно, без провизија!

Не земаме провизија од изведувачите. Од тие причини праќањето побарување и избор на предложениот изведувач не создава никакви дополнителни или скриени трошоци за вас.

За сите инвеститори засекогаш ќе бидеме бесплатен систем за градење.

Локални изведувачи

Со цел да го намалиме вашиот ризик, го проверуваме деловното работење на компанијата, искуството на пазарот и ги објавуваме нивните референци. Прибираме и Ваши оценки и стручни препораки и го мериме одзивот на изведувачи.

Квалитетот на компанијата објективно го собираме во оценка од 1 до 10. Некоректните изведувачи ги исклучуваме.

Работиме на транспарентност на градежниот пазар.

И покрај тоа што постојат јавни податоци, не можете да знаете за која дејност е специјализирана компанијата. Во повеќето случаи, не можете да им верувате само на препораките. Некој кој добро работел вчера, денес можеби значително да го намалил квалитетот на услуги. Ние се трудиме сите тие информации да ги собереме на едно место.

оценка на изведувач

Вашето мислење е темел врз кој ја градиме довербата на нашите клиенти. Секое мислење влијае на евалуацијата на изведувачот. Секоја компанија во системот веќе е оценета.

Изведувачите не можат сами да си напишат оценка. Оценки можат да дадат само корисници кои ги користеле нивните услуги.

Специјалисти за градба

Остануваме верни на градењето, каде што можеме да Ви помогнеме со нашата експертиза и искуство. Кај нас можете да најдете повеќе од 300 специјализирани категории од градежниот сектор, реновирање и проектирање.

Daibau.mk е основан од архитекти како одговор на наши лични проблеми во потрага по соодветни изведувачи.

Се што ви треба за
Вашата градба или реновирање

Поднесете бесплатно барање: