Добрите дела создаваат херои


Хероите не се раѓаат, туку тоа стануваат благодарение на своите дела во тек на животот. За да станете, доволни се мали, но добри дела - затоа што големината на делото не ја мери оној што дава помош , туку оној кому му е потребна помош.

Денес ви даваме можност, макар и за момент, да станете херој на оние на кои им треба вашето добро дело!

Можете да го направите овој свет подобро место!

Секој ден, ние во Daibau.mk работиме напорно за да ви помогнеме во изградбата и реновирањето на вашите домови и деловни згради. Сепак, просторот за живеење на секој од нас е многу поширок од нашата куќа и канцеларија.

Нашиот животен простор го сочинуваат природата што ја сакаме и градот во кој живееме, како и сите луѓе што ги среќаваме на патот. Нашиот животен простор го сочинуваат и наши сограѓани кои често не гледаме - загрозени луѓе кои не можат сами да се изборат за достоинствен живот. Подобрувањето на нашата средина и квалитетот на животот на сите луѓе во неа е одговорност на секој од нас.

Затоа, ве покануваме да ги здружиме силите и заедно да им помогнеме на добротворните организации кои се грижат за најранливите!

За возврат, овие непрофитни организации ќе продолжат да го подобруваат нашиот заеднички простор и квалитетот на животот на нашите сограѓани.


Организации и здруженија кои им помагаат на луѓето во неволја

Кликнете на логото на реномираните организации што ги избравме за вас, пишете им прашање како можете да помогнете или испратете им донација и директно направете го овој свет подобро место:


Избрана организација на денот

За проектот

Партнерството за доброто на општеството е добротворен проект, создаден под покровителство на порталот Daibau. Свесни сме за важноста на добродетелство за општеството и чувствуваме одговорност за поддршка на позитивните промени во нашата средина, како еден од водечките претставници на градежната индустрија. Целта на сите партнери кои учествуваат во проектот (инвеститори, компании и организации) е да создадат синергија која треба да допре до сè поголем број луѓе на кои им е потребна помош.

Ви благодариме на сите вас кои придонесувате со ваши добри дела и го правите светот подобро место за живеење!