Проверете ги просечните цени


Од прилика колку чини Вашиот проект?
За реон
  системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
  251 приближни цени за работа
  системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
  4 186 проекти

  Цени за најбарани работи

  Сите цени за градежни, занаетчиски и проектантски работи  Планирање и дизајн 3D моделирање, рендерирање
  Архитектура, архитект
  Безбедност при работа
  Геометар, геодет
  Геомеханика
  Градежен надзор
  Градежна дозвола
  Дизајн на ентериер
  Енергетска класа
  Енергетски пасош
  Инженеринг
  Легализација на објект
  Основен проект
  Пејзажна архитектура
  План за заштита од пожар
  Премер, попис на работи
  Проектирање
  Проектирање на електроинсталација
  Проектирање на машински инсталации
  Проектирање на нискоградба
  Проектирање на осветлување
  Проценител на недвижен имот
  Раководител на градилиште
  Статика
  Термографско снимање
  Урбанизам
  Градба Адаптација, уредување на поткровје
  Бетонирање
  Брусење на бетон
  Градба на куќа - клуч на рака
  Градежен материјал
  Градежни работи
  Дрвени куќи
  Дрво, дрвена граѓа
  Земјени работи
  Ѕидање оџак
  Ѕидарски работи, ѕидар
  Ископ на земја
  Копање бунар
  Копање канали
  Куќи од камен
  Ламеларно дрво
  Монтажни куќи
  Набивање темелни столбови-колци
  Ниско енергетски куќи
  Новоградба
  Обнова, реновирање
  Пасивни куќи
  Помали ѕидарски работи
  Поправка на балкони, тераси
  Реновирање бања
  Реновирање на куќа
  Реновирање стан
  Рушење, помали рушења
  Рушење/уривање на објект
  Санација на влага
  Сечење бетон
  Специјални градежни работи
  Темели, темелна плоча
  Хидроизолација на темели, подруми
  Шелување
  Прозорци, врати Алуминиумска влезна врата
  Алуминиумски прозорци
  Безбедносна врата
  Венецијанки
  Влезна врата
  Внатрешни ролетни
  Врата за гаража
  Дрвена влезна врата
  Дрвени прозорци
  Жалузини
  Завеси
  Застаклување тераса
  Индустриски гаражни врати
  Комарници
  Крилни гаражни врати
  Лентести завеси
  Лизгачки врати
  Монтажа на врати
  Монтажа, вградување прозорци
  Надворешни ролетни
  Надворешни роло ролетни
  Панел завеси
  Панорамски прозорци и ѕидови
  ПВЦ влезни врати
  ПВЦ прозорци
  Плисирани ролетни
  Подвижна врата за гаража
  Подготвителни активности
  Поправка на венецијанки, ролетни
  Поправка на столарија
  Прозорци
  Реставрација на дрвени прозорци
  Роло гаражни врати
  Роло завеси
  Сегментирани гаражни врати
  Сенки
  Собни врати
  Стаклени огради
  Стаклени фасади
  Стакленици, оранжерии
  Стакло, стаклар
  Тенди
  Инсталации Алармни системи
  Вентилација
  Водоинсталатер
  Водоинсталатерски работи
  Греење
  Електричар, електро инсталации
  Електрични мерења
  Електрично подно греење
  Електро сервис
  Ѕидно греење
  Инсталации за гас
  ИЦ (инфрацрвени) панели
  Калени печки
  Камини
  Капачиња за оџаци
  Керамички оџаци
  Клима уреди, монтажа на клима
  Компјутерски мрежи
  Котел за биомаса
  Лифтови
  Мазут
  Машински инсталации
  Набавка на електрична енергија
  Осветлување
  Оџаци
  Паметни куќи
  Пелети, брикети, струготини, дрва
  Подно греење
  Прохромски оџаци
  Санација на оџак
  Сервис за печки и уреди
  Соларни електрани
  Соларни колектори
  Соларни системи
  Топлински пумпи
  Централен систем за правосмукување
  Градина и околината Асфалтирање
  Базени
  Бетонска галантерија
  Висински работи, сечење стебла
  Градинарски куќички
  Декоративен камен
  Детски игралишта
  Дрвени тераси
  Езерца
  Изградба на патишта
  Каменорезец, клесар
  Нискоградба
  ПВЦ огради
  Печатен бетон
  Поплочување
  Потпорен ѕид
  Приклучоци за комунални услуги
  Прочистување на отпадни води
  Расадник
  Резервоар за дождовница
  Системи за наводнување
  Терацо камен
  Транспорт
  Упорен ѕид
  Уредување на двор
  Хортикултура, градина, двор
  Дали сте проектант или изведувач?

  Дознајте како Daibau.mk може да ви помогне во работата.

  Приклучете се на нашата мрежа