цени на слични проекти:

Достапни се повеќе илјади проекти. Пратете побарување бесплатно.

Скопје, Скопски регион

Утре

Скопје, Скопски регион

Глетување и молерисување

Зоран З.
до 1 месец16 м2
22.05.24

Скопје, Скопски регион

21.05.24

Охрид, Југозападен регион

Чистење на одвод со сајла

Јован Ј.
Веднаш1 вц
21.05.24

Скопје, Скопски регион

Молерисување и глетување

Симона С.
Веднаш120 м2
20.05.24

Скопје, Скопски регион

Popravka na lizgacka vrata na plakar

Dobrila L.
Веднаш1 vrata
20.05.24

Скопје, Скопски регион

Изработка на шаблони за графити (CNC)...

Ljupka A.
Веднаш4 различни шабл...
15.05.24

Охрид, Југозападен регион

Mолерај и глетување на стан

Julijana S.
1-3 месеци50 м2
15.05.24

Скопје, Скопски регион

15.05.24

Скопје, Скопски регион

14.05.24

Скопје, Скопски регион

Čistenje na prozori na stan

Jovan L.
Веднаш69 m2
14.05.24

Штип, Источен регион

Изработка и монтажа на пвц прозорци и врати...

Благица Б.
Веднаш2 ком прозорци,...
14.05.24

Струмица, Југоисточен регион

14.05.24

Скопје, Скопски регион

Kratenje na kreveti

Zdravko P.
Веднаш2 kom
14.05.24

Скопје, Скопски регион

Instalacija na podno greenje

Keti J.
1-3 месеци100 m2
13.05.24

Куманово, Североисточен регион

Izrabotka i montaža na drveni prozorci i roletni

Zvezdan M.
Повеќе од 3 месеци3 kom, 120 x 12...
13.05.24

Скопје, Скопски регион

Комплетен надзор за а2 објект

Стефан С.
Веднаш1300 м2 бруто...
13.05.24

Скопје, Скопски регион

Реновирање на бања

Иван И.
до 1 месец4 м2
13.05.24

Скопје, Скопски регион

Генерално чистење на куќа

Lena A.
до 1 месец145 м2
13.05.24

Скопје, Скопски регион

06.05.24

Охрид, Југозападен регион

Busenje na metalni profili

Живко В.
Веднашf 12 mm
06.05.24

Маврово и Ростуша, Полошки регион

Cnc izrabotka na metalna ograda

Gazija I.
Веднаш6 m
06.05.24

Скопје, Скопски регион

Редовно чистење на стан

Весна Ѓ.
до 1 месец70 м2
06.05.24

Скопје, Скопски регион

Izrabotka na kujna

Katarina K.
1-3 месеци2.40 x 2.30 m
06.05.24

Скопје, Скопски регион

Izrabotka na staklo za kujna

Aleksandar A.
до 1 месец60 x 180 cm
30.04.24

Охрид, Југозападен регион

Cistenje na prozori i kujna

Natasha K.
Веднаш40 m2
30.04.24

Битола, Пелагониски регион

Демонтажа на настрешница

Karolina N.
Веднаш3,5-3 метра...
29.04.24

Скопје, Скопски регион

Izrabotka na cementna kosulica

Ilinka A.
Веднаш17 m2
29.04.24

Скопје, Скопски регион

Izrabotka na fasada so izolacija

Mirjana M.
Веднаш80 m2
29.04.24

Охрид, Југозападен регион

Замена на прозори и врати

Ивана П.
до 1 месец4 ком прозорци,...
29.04.24
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  • Проверете ги цените и добијте контакти и цени за својот проект:


    Пратете побарување бесплатно