За реон

  Машинско малтерисување Цена

  Колку чини машинското малтерисување? Машинското нанесување на малтерот е побрзо и поевтино, а квалитетот на работата е ист. Цените за набавка и работна рака на ѕидови или тавани изнесува околу 5-6 евра/м2. Откако ќе се договорите со мајсторите, работата може да се заврши за неколку дена, иако, добрите мајстори секогаш се многу зафатени и би требало што порано да ги резервирате, особено ако станува збор за површини помали од 50 м2.

  Кому да го доверите машинското малтерисување? Пратете барање до соодветни и оценети ѕидари во вашата околина – бесплатно и без обврски! Доволно е да го пополните формуларот подолу.

  Побарајте понуда:
  Прати барање

  Цена на машинско малтерисување


  Цена на машинско малтерисување. Цена за набавка на материјал и машинско малтерисување на тавани и ѕидови.

  5.00 €/м2

  МНОГУ НИСКА ЦЕНА
  €/м2

  СРЕДНА ЦЕНА
  6.00 €/м2

  НАЈВИСОКА ЦЕНА
  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ

  ДЕТАЛНИ ЦЕНИ ЗА Машинско малтерисување

  Дали Ви беше од корист калкулаторот?

  Идеи за уредување на домот

  Списание полно со свежи идеи од нашите автори за уредување на Вашиот животен простор

  Daibau.mk, ние ви помагаме да ја оцените инвестицијата и да изберете изведувач за вашиот Дом  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ
  Последни проекти

  Masinsko gletovanje dve race

  Potrebno e masinsko gletovanje dve race, i moleraj na kuka na 4 nivoa. 276750 € до 461250 €

  ........

  Mašinsko malterisuvanje na nova kuka

  Potrebno mi e mašinsko malterisuvawe i var na vnatrseni zidovi na nova kuka. Površinata na kukata e 200 m2. 55350 € до 92250 €

  ........

  Машинско малтерисување за новоградба

  Потребно ми е машинско малтерисување на внатрешни ѕидови од две станбени едници со вкупно 200 м2 површина простор за живеење. Се рабооти за спрат, новоградба е. 55350 € до 92250 €

  ........

  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ

  Цена, Малтерисување на ѕидови и таван, 200 м2
  Машинско малтерисување, Охрид

  900 € до 1500 €

  Цена, Малтерисување и цементна кошулица, 300 м2
  Машинско малтерисување, Кочани

  1800 € до 3000 €

  Цена, Машинско малтерисување на зидови, 150 м2
  Машинско малтерисување, Неготино

  675 € до 1125 €

  Цена, Малтерисување на потпорни ѕидови и платформа до влез, 60 м2
  Машинско малтерисување, Скопје

  270 € до 450 €

  Цена, Малтерисување на внатрешна и надворешна површина, 320 м2
  Машинско малтерисување, Миравци

  1440 € до 2400 €

  Цена, Mashinsko malterisuvanje, 300 m2
  Машинско малтерисување, Штип

  1350 € до 2250 €

  Цена, Машинско малтерисување, 100 м2
  Машинско малтерисување, Скопје

  540 € до 900 €

  Цена, Малтерисување на 6 ката од зграда, cca 100 m2
  Машинско малтерисување, Струмица

  900 € до 1500 €  Погледнете ги останатите завршени проекти и цени
  Барате добри изведувачи за реонот Машинско малтерисување?

  Машинско малтерисување ценовник

  Побарајте не обврзувачка понуда од компанијата

  61+ КОМПАНИИ ЗА Машинско малтерисување
  БЕСПЛАТНО ПРЕБАРУВАЊЕ
  БЕЗ ПРОВИЗИЈА
  ПОБАРАЈ ПОНУДА