Водоинсталатер

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   5158 проекти
   водоинсталатери низ цела Северна Македонија
   водоинсталатери низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за водоинсталатери

   актуелно
   Утре

   Скопје
   Замена на вц школка и казанче
   Ljiljana
   актуелно
   17.07.24

   Скопје
   Potreben plockar i vodoinstalater
   Slagjana
   актуелно
   15.07.24

   Скопје
   Поврзување на хидрофор од топлотна пумпа
   Ivica
   актуелно
   15.07.24

   Скопје
   Popravka na Grohe tush vo kupatilo
   Sladjana
   актуелно
   10.07.24

   Скопје
   Поставување на нова водоводна мрежа
   Nikola
   актуелно
   09.07.24

   Битола
   Санација на истекување на вода на катот испод
   Мира
   актуелно
   08.07.24

   Куманово
   Изведба на довод и канализација
   Dijana
   актуелно
   30.06.24

   Скопје
   Реновирање на тоалет
   Иван
   актуелно
   29.06.24

   Скопје
   Замена на механизмот на две вградни казанчиња
   Љупка
   актуелно
   26.06.24

   Скопје
   Sanacija na kanalizaciona cevka i promena na ventili
   Marko
   актуелно
   20.06.24

   Скопје
   Korekcija na nagib vo walk in tus kabina.
   Beti
   актуелно
   18.06.24

   Скопје
   Замена на постоечка славина (на умивалник) во купатило
   Ljupco
   актуелно
   07.06.24

   Скопје
   Детекција на дефект, од кои произлегува мувла
   Ненад
   актуелно
   05.06.24

   Скопје
   Санација на одвод во туш кабина ѕидана
   Oliver
   актуелно
   31.05.24

   Скопје
   Замена на стар водоводен систем во бања
   Vilma
   актуелно
   31.05.24

   Скопје
   Монтажа на вц казанче
   Оливера
   актуелно
   27.05.24

   Скопје
   Промена на цела водоводна инсталација во стан
   Kiro
   актуелно
   27.05.24

   Дојран
   Лепење на плочки и поврзување на санитарии
   Александар
   актуелно
   22.05.24

   Скопје
   Zamena na vodovodna instalacija vo banja
   Slavica
   актуелно
   21.05.24

   Охрид
   Замена на казанче
   Димитар

   Водоинсталатер - Корисни информации и совети

   Кога ќе потече нечиста вода од чешмата или одводот ќе се затне, нема друг избор освен да повикате водоводџија. Водоинсталатер е исто така мајстор кој е неопходен при градба на куќа или при реновирање на бања. Тој ќе се погрижи за сите вертикални и хоризонтални линии во куќата, како и правилно направен приклучок со водоводот и канализацијата. Ви препорачуваме да размислите за реновирање на водоводните инсталации дури и кога купувате стара градба. Ако куќата или станот се постари од 30 години, најверојатно инсталациите се веќе истрошени. Старите одводни канали се направени од оловни или гусени цевки, кои мора да се заменат со пластични. Пластичните цевки се подобри бидејќи немаат седименти и не кородираат. Староста на водоводните цевки исто така влијае на квалитетот на водата. За време на реновирањето препорачуваме и задолжителна замена на сите проточни и сигурносни вентили, а санитарната опрема можете да ја замените според вашите желби и можности. Цените на водоводните услуги може да се најдат во калкулаторот. Погледнете ги другите совети што ги подготвивме, но, се разбира, секогаш можете да контактирате со нашите мајстори и тие со задоволство ќе ви одговорат.