Столар

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   4186 проекти
   столари низ цела Северна Македонија
   столари низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за столарите

   актуелно
   23.05.24

   Скопје
   Поправка на фиоки
   Ксенија
   актуелно
   14.05.24

   Скопје
   Измена и доградба на плакари
   Билјана

   Столар - Корисни информации и совети

   Што да направите кога готовиот мебел што го нудат специјализираните производители не одговара на она што го сакате - во однос на големината, бојата, обликот, стилот, материјалот или што било друго? Во такви случаи, ви препорачуваме да го контактирате најблискиот столар бидејќи тој ќе може да прави мебел по нарачка - што сакате и како сакате. Без разлика дали се работи за нова кујна, вграден плакар или скали, столови, маси, наткасни или само полици. Мебел по мерка е најдобриот начин не само да имате сè по ваш вкус, туку и да го искористите просторот на најдобар начин и да создадете атмосфера што ќе го зрачи вашиот дух. Составивме список на такви занаетчии во вашиот реон, а тие исто така можат да одговараат на прашања или да ви пратат понуда. Цените на столарската работа може да ги проверите во нашиот калкулатор. Секако, доколку одлучите да работите сами, има и совети кои ќе ви бидат од помош при работата.