Керамика, керамичар

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   77 градежни компании
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   4184 проекти
   керамичари низ цела Северна Македонија
   керамичари низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за керамичарите

   актуелно
   20.05.24

   Скопје
   Лепење на подни и ѕидни плочки во купатило
   Marjan
   актуелно
   17.05.24

   Охрид
   Комлетно реновирање на бања
   Oliver
   актуелно
   15.05.24

   Скопје
   Реновирање на бања
   Алтина
   актуелно
   13.05.24

   Скопје
   Vadenje na stara fuga i stavanje nova
   Ivana
   актуелно
   13.05.24

   Скопје
   Kompletno renoviranje na kupatilo
   Jordanco
   актуелно
   07.05.24

   Скопје
   Лепење плочки во бања
   Весна
   актуелно
   06.05.24

   Охрид
   Kompletno renoviranje na kupatilo
   Obrad
   актуелно
   25.04.24

   Охрид
   Реновирање на бања
   Tatjana
   актуелно
   11.04.24

   Скопје
   Вадење на паркетот и лепење плочки
   Svetlana
   актуелно
   27.03.24

   Скопје
   Лепење на плочки во кујна
   Fanija
   актуелно
   08.03.24

   Скопје
   Renoviranje na banja
   Benita

   Керамика, керамичар - Корисни информации и совети

   Керамичките плочки се отпорен и пријатен материјал и како внатрешни плочки и како керамика за подови на отворено. Најчесто се користат за бањи, кујни и поплочување надвор. Кога ќе го изберете вистинскиот мајстор, лепак и плочка, очекуваниот век на траење може да биде доста долг. Секогаш препорачуваме подно греење за поголема удобност, а тоа може да се постави под плочките, особено таму каде што често одиме боси - во бањата, спалната соба итн. Погледнете ги другите совети што ги подготвивме, а цените на керамичките плочки и работна рака може да ги видите во калкулаторот. Се разбира, секогаш можете да контактирате со нашите експерти и тие со задоволство ќе ви одговорат.