Градежни работи

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   64 градежни компании
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   4186 проекти
   градежни фирми, градежни компании низ цела Северна Македонија
   градежни фирми, градежни компании низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за градежни фирми, градежни компании

   актуелно
   Утре

   Скопје
   Рушење на ѕид и изградба на нов
   Kiro
   актуелно
   22.05.24

   Крушево
   Реновирање на куќа
   Жарко
   актуелно
   17.05.24

   Велес
   Поправка на надворешен ѕид
   Бошко
   актуелно
   13.05.24

   Скопје
   Malterisuvanje na zid
   Zlatko
   актуелно
   13.05.24

   Скопје
   Zatvaranje na tarasa so sendvič paneli
   Tijana
   актуелно
   23.04.24

   Битола
   Izrabotka na betonski zid
   Tino

   Градежни работи - Корисни информации и совети

   Дали градите, реновирате или адаптирате куќа или стан? За тоа ќе ви требаат градежни изведувачи кои можат да се справат со се: од темели и потпорни ѕидови, до поставување паркет и завршни работи. Пред да контактирате со изведувач, треба да разјасните што точно сакате детално, за да може тоа и да се направи. Обично прво се прави список на градежни работи. Секоја понуда мора да го содржи името на клиентот и изведувачот, бројот и датумот на понудата, периодот на важност, кој ја претставува листата на градежни работи и на крајот печат и потпис на понудувачот. За поголеми проекти задолжителни се градежни планови и список на градежни работи. За да се заштитите, потврдете го договорот за градба. Цените на градежните работи можете да ги проверите во нашиот калкулатор. Испратете ни барање и нашите најискусни градители ќе ви ги испратат своите понуди.