За реон

  Малтерисување, малтер Цена

  Колку чини малтерисувањето? Цената на малтерисување зависи од избраната техника и материјал: рачното малтерисување, иако поскапо и побавно од механичкото малтерисување, кое се прави со пиштол за малтерисување, овозможува изведба на декоративни текстури. Разликата во цената на материјалот не е голема и најмногу се однесува на специјални малтери како што е, на пример, малтер за сушење ѕидови. Малтерисувањето може да чини помеѓу 8 и 12 евра/м2.

  Кому да го доверите малтерисувањето? Испратете барање до соодветни и оценети ѕидари во вашата околина - бесплатно и без обврска! Доволно е да го пополните формуларот подолу.

  Побарајте понуда:
  Прати барање

  Цена на рачно малтерисување


  Цена на рачно малтерисување. Цена за набавка на материјал и рачно малтерисување на ѕидови и таван.

  8.00 €/м2

  МНОГУ НИСКА ЦЕНА
  €/м2

  СРЕДНА ЦЕНА
  12.00 €/м2

  НАЈВИСОКА ЦЕНА
  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ

  ДЕТАЛНИ ЦЕНИ ЗА Малтерисување

  Рачно малтерисување


  Завршниот слој на фасадата е малтер кој може да се нанесува рачно или машински. И двата начини се ко...

  Проверете и: Рачно малтерисување Цена

  Машинско малтерисување


  Колку чини машинското малтерисување? Машинското нанесување на малтерот е побрзо и поевтино, а квалит...

  Проверете и: Машинско малтерисување Цена

  Дали Ви беше од корист калкулаторот?

  Идеи за уредување на домот

  Списание полно со свежи идеи од нашите автори за уредување на Вашиот животен простор

  Daibau.mk, ние ви помагаме да ја оцените инвестицијата и да изберете изведувач за вашиот Дом  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ
  Последни проекти

  Vnatresno malterisuvanje i gletovanje na nova kuka

  Potrebno e malterisuvanje za okolu 450 m² vnatresni zidovi i tavani okolu 100 m² malterisuvanje i gletovanje. Vo prilog sliki. 166050 € до 276750 €

  ........

  Malterisuvanje na kupatilo so veke kupen gotov malter

  Potrebno e da se malterisa kupatilo zidano so betonski blok. Površinata e okolu 18 m2. 5535 € до 9225 €

  ........

  Малтерисување на стара куќа

  Потребно е малтерисување на куќата. Внатрешно околу 100 м2 и надворешно околу 50 м2. 83025 € до 138375 €

  ........

  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ

  Цена, Рачно малтерисување на ѕид, 7 м2
  Малтерисување, Битола

  270 € до 450 €

  Цена, Малтерисување на ѕидови во купатило, 20 м2
  Малтерисување, Скопје

  225 € до 375 €

  Цена, Крпење со малтер на надворешен ѕид, 5 м2
  Малтерисување, Битола

  90 € до 150 €

  Цена, Малтерисување на нова куќа, 105 м2
  Малтерисување, Скопје

  1080 € до 1800 €

  Цена, Рачно малтерисување на надворешни ѕидови, 150 м
  Малтерисување, Скопје

  900 € до 1500 €

  Цена, Изработка на цемента кошулица, 45 m2
  Малтерисување, Битола

  900 € до 1500 €

  Цена, Внатрешно малтерисување на новоизградена куќа, 100 m2
  Малтерисување, Скопје

  900 € до 1500 €  Погледнете ги останатите завршени проекти и цени

  Малтерисување ценовник

  Побарајте не обврзувачка понуда од компанијата

  55+ КОМПАНИИ ЗА Малтерисување
  БЕСПЛАТНО ПРЕБАРУВАЊЕ
  БЕЗ ПРОВИЗИЈА
  ПОБАРАЈ ПОНУДА