Лимарски работи

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   4186 проекти
   лимари низ цела Северна Македонија
   лимари низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за лимари

   актуелно
   Пред 10 часови i 40 минути

   Скопје
   Изработка на шупа со настрешница со панел
   Aleksandra
   актуелно
   21.05.24

   Скопје
   Izrabotka na limen pokriv
   Baze
   актуелно
   21.05.24

   Кавадарци
   Изработка на лимен кров со опшивки
   Дарко
   актуелно
   17.05.24

   Скопје
   Nabavka i montaža na sendvic paneli za nastrešnica
   Toni
   актуелно
   14.05.24

   Скопје
   Покривање на лимен кров(скриен) со опшивки
   Валентина
   актуелно
   13.05.24

   Скопје
   Санација на покрив и олуци со лим
   Тања
   актуелно
   03.05.24

   Скопје
   Zamena na lim na terasa na postoecka konstrukcija
   Tamara
   актуелно
   10.04.24

   Скопје
   Поставување на лим на погон за производство
   Petar
   актуелно
   01.04.24

   Скопје
   Изработка на стреа од лим
   Ана

   Лимарски работи - Корисни информации и совети

   Во лимарски работи се вбројуваат поставување на метална опшивка на покривот, околу прозорците и вратите, како и поставување на олуци и штитници за снег. Искусен лимар ќе знае да го препорача типот на материјал според видот и издржливоста. Доколку не сте сигурни која е разликата помеѓу бакар, алуминиум и поцинкуван лим и на што треба да внимавате при поврзувањето на металните делови на покривот, ви подготвивме и други совети. Цените за лимарски работи можете да ги видите во калкулаторот. Се разбира, секогаш можете да контактирате со нашите експерти и тие со задоволство ќе одговорат.