Контејнери за домување

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   5158 проекти
   понудувачи на контејнери за домување низ цела Северна Македонија
   понудувачи на контејнери за домување низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за понудувачите на контејнери за домување

   актуелно
   17.07.24

   Гостивар
   Изработка на контејнер
   Floranda
   актуелно
   09.07.24

   Ресен
   Изработка на контејнер за домување
   Мила
   актуелно
   03.06.24

   Пробиштип
   Изработка на монтажен контејнер
   Игор
   актуелно
   14.05.24

   Ресен
   Изработка на мал контејнер наменет за тоалет
   Тони

   Контејнери за домување - Корисни информации и совети

   Контејнери за домување или подвижни домови се брз и евтин начин да се создаде куќа или викендичка. Контејнерите се погодни како за викендички, но и за употреба на јавни површини или градилишта. Бродските контејнери може да се користат за домување, одмор, канцеларии, магацини, работилници, тоалети и слично. Изработени се од поцинкувани метални елементи кои гарантираат долготрајна употреба и минимално одржување. Монтажата на контејнерот е едноставна и брза, бидејќи готовиот елемент се носи со камион до местото на поставување и се подига на готов темел со кран, што трае помалку од еден час; кога веќе не е потребен, контејнерот исто толку брзо се демонтира и се одзема. Самите контејнери можат да бидат со различни димензии, според нивната намена, но неколку од нив може да се комбинираат во еден модул, па дури и во повеќекатна зграда; максималните димензии се 8x2,5x2,8 м, а може да бидат помали или контејнери направени по нарачка. Погледнете ги другите совети што ги подготвивме, а цените на контејнерите можете да ги видите во калкулаторот. Се разбира, секогаш можете да контактирате со нашите експерти и тие со задоволство ви ќе одговорат.