За реон

  Перголи цена

  Колку чини пергола? Цената на пергола зависи од неколку фактори. Големината на перголата обично не надминува 30 м2, но оние со нестандардни димензии се секогаш поскапи. Цената на пергола за тераса исто така се зголемува во зависност од градежниот материјал; најчесто се користат дрво, алуминиум, хром или не‘рѓосувачки челик. Перголите со фиксни летви може да чинат неколку стотици евра, но во секој случај се поевтини од најновите биоклиматски перголи чија цена може да достигне и неколку илјади евра. Нивните цени се повисоки, бидејќи тие се сложени системи кои вклучуваат подвижни летви, електрични мотори и сензори. Додатоци како што се грејачи за перголи, паметна контрола, ЛЕД осветлување, интегрирани ролетни, систем за звук или застаклување исто така ја зголемуваат цената. Поради бројните опции, опсегот на цените е поголем, но може да се каже дека високотехнолошката водоотпорна пергола чини околу 150-200 евра/м2.


  На кого да му го доверите поставување на пергола? Испратете барање до соодветните и оценети мајстори за пергола во вашата околина - бесплатно и без обврска!

  Побарајте понуда:
  Прати барање

  ДЕТАЛНИ ЦЕНИ ЗА Перголи

  Дали Ви беше од корист калкулаторот?

  Идеи за уредување на домот

  Списание полно со свежи идеи од нашите автори за уредување на Вашиот животен простор

  Daibau.mk, ние ви помагаме да ја оцените инвестицијата и да изберете изведувач за вашиот Дом  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ
  Последни проекти

  Изработка на пергола

  Потребна ни е пергола,околу 6 до 8 м, со далински управувач и лед диоди. 138375 € до 230625 €

  ........

  Изработка на пергола за базен

  Потребна е изработка на пергола за базен, заштита во секое време. Димензиите треба да се 5 х 9 м. 138375 € до 230625 €

  ........

  Изработка на пергола

  Потребно е застаклување на тераса од хотелот и поставување на пергола. Површината на терасата е 110 м2. Висината од едната страна е 3 м а од другата страна каде пто е ѕидот е 2,5 м. 276750 € до 461250 €

  ........

  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ

  Цена, Изработка на пергола, 3 х 3 м
  Перголи, Кочани

  2250 € до 3750 €

  Цена, Потребна е изработка на пергола тенда, 5 × 3.5 м
  Перголи, Скопје

  1350 € до 2250 €

  Цена, Изработка на метална настрешница, 4 х 5 м
  Перголи, Илинден (населба)

  1800 € до 3000 €

  Цена, Изработка на тенда, пергола, 11 x 3.7 m
  Перголи, Куманово

  2250 € до 3750 €

  Цена, Izrabotka na metalna pergola, 15 m2
  Перголи, Богданци

  1800 € до 3000 €

  Цена, Натстрешница од метална конструкција со стаклен покрив, пергола, cca 9.6 x 4m
  Перголи, Куманово

  2700 € до 4500 €

  Цена, Изработка на дрвена пергола, 3 x 4 m
  Перголи, Скопје

  450 € до 750 €

  Цена, Pergola 4x4m, 16m2
  Перголи, Охрид

  2700 € до 4500 €  Погледнете ги останатите завршени проекти и цени

  Перголи ценовник

  Побарајте не обврзувачка понуда од компанијата

  20+ КОМПАНИИ ЗА Перголи
  БЕСПЛАТНО ПРЕБАРУВАЊЕ
  БЕЗ ПРОВИЗИЈА
  ПОБАРАЈ ПОНУДА