Белење, молерај

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   253 градежни компании
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   3622 проекти
   молери низ цела Северна Македонија
   молери низ цела Северна Македонија

   Најнови оценки

   Соработуваме со 253 компании, вашето мислење е од големо значење за нас

   Ристе Н.
   5/5

   Брзи, експедитивни, коректни, професионални

   Simona
   5/5

   Презадоволни сме, брзи, педантни и квалитетна изведба.

   Бадева М.
   4.7/5

   Задоволна сум како е окречено, дојдоа на време, презадоволна сум од молерисувањето....

   Последни проекти за молерите

   актуелно
   19.04.24

   Скопје
   Молерисување на куќата
   Jeton
   актуелно
   18.04.24

   Скопје
   Молерисување на куќа
   Гоце
   актуелно
   17.04.24

   Свети Николе
   Глетување на стамбен простор
   Зоран
   актуелно
   16.04.24

   Охрид
   Глетување и молерисување на станот
   Акександар
   актуелно
   12.04.24

   Скопје
   Молерисување на станот
   Тони
   актуелно
   09.04.24

   Скопје
   Молерисување на станот
   Marija
   актуелно
   05.04.24

   Охрид
   Фарбање на врата
   Славчо
   актуелно
   01.04.24

   Скопје
   Молерисување со црна масна боја
   Илија
   актуелно
   25.03.24

   Скопје
   Глетување и молерај на стан
   Марина
   актуелно
   19.03.24

   Скопје
   Кречење на станот
   Зоран
   актуелно
   18.03.24

   Делчево
   Кречење на куќата
   Галина
   актуелно
   01.03.24

   Скопје
   Белење на станот
   Владимир
   актуелно
   26.02.24

   Скопје
   Кречење на станот
   Ива
   актуелно
   29.01.24

   Скопје
   Стругање и белење на таван со мрсна боја
   Petar

   Белење, молерај - Корисни информации и совети

   На внатрешната естетика на вашиот дом, барем на прв поглед, можеби најголемо влијание има бојата на ѕидовите. Подготовка на ѕидови - брусење, израмнување, варосување, белење и бојадисување се дел од молерски занает. Ако станува збор за помали поправки, можеби ќе можете сами да ги завршите, но за белење на поголеми површини или целиот дом, можеби е најдобро да ангажирате професионалец, бидејќи самата подготовка на површината на ѕидовите и таванот е многу важна за подоцнежната примена на бојата и конечниот резултат. Потребно е внимателно да се изберат боите на внатрешните ѕидови; можеби можете да се консултирате со архитект или дизајнер на ентериер за ова. Понекогаш луѓето не се ни свесни колку боите ја осветлуваат просторијата, ја зголемуваат или намалуваат, ја загреваат или ладат - со други зборови, колку белењето може да го промени изгледот на домот или ефектот што останува подоцна. Можеби ќе се одлучите и за тапети, постери или најновиот тренд - ѕидни налепници и панели. Сето ова може да ја оживее просторијата, да и додаде шарм или разиграност - без разлика за која просторија се работи. Цените за молерски работи ќе ги најдете во нашиот калкулатор, а тука се и бројни совети кои ги подготвивме. Околу се, можете исто така да се консултирате со нашите најдобри експерти ако им испратите барање.