За реон

  ПВЦ огради Цена

  Колку чини ПВЦ ограда? Цената на должен метар пластична ограда може да варира, во зависност од саканиот визуелен ефект. Просечната цена на ПВЦ ограда висока 100 см е околу 40-55 евра/м, заедно со набавка и монтажа. Дрвена ограда е поскапа затоа што бара одржување и бојадисување секоја година.

  Кому да ја доверите набавката и монтажата на ПВЦ ограда? Пратете барање до соодветните и оценети мајстори за ПВЦ огради во ваша близина- бесплатно и без обврска! Доволно е да го пополните формуларот подолу

  Побарајте понуда:
  Прати барање

  Цена на ПВЦ ограда


  Цена на ПВЦ ограда. Набавка и монтажа на пластична ограда со висина 100 цм.

  40.00 €/m

  МНОГУ НИСКА ЦЕНА
  €/m

  СРЕДНА ЦЕНА
  54.00 €/m

  НАЈВИСОКА ЦЕНА
  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ

  ДЕТАЛНИ ЦЕНИ ЗА ПВЦ огради

  Ковано железо, ковани огради


  Колку чинат оградите од ковано железо? Железните огради се сметаат за поскапо, по престижно решение,...

  Проверете и: Ковано железо, ковани огради Цена

  Дрвени огради


  Колку чинат дрвените огради? Цената на дрвените огради зависи од видот на дрвото, темелот, сложеност...

  Проверете и: Дрвени огради Цена

  Метални огради


  Колку чинат металните огради? Цената на метална ограда зависи првенствено од темелот и видот на чели...

  Проверете и: Метални огради Цена

  Стаклени огради


  Колку чини стаклена ограда? Цената на должен метар стаклена ограда зависи од висината и начинот на м...

  Проверете и: Стаклени огради Цена

  Огради од прохром


  b>Колку чинат прохром огради? Кога се зборува за цената на челичните огради, прво треба да се прециз...

  Проверете и: Огради од прохром Цена

  Панелни огради


  Колку чинат панел огради? Најголема предност на панел оградите преставува нивно брзо монтирање и дос...

  Проверете и: Панелни огради Цена

  Дали Ви беше од корист калкулаторот?

  Идеи за уредување на домот

  Списание полно со свежи идеи од нашите автори за уредување на Вашиот животен простор

  Daibau.mk, ние ви помагаме да ја оцените инвестицијата и да изберете изведувач за вашиот Дом  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ
  Последни проекти

  Nabavka i transport na pvc ograda vo boja

  Potrebna e nabavka i transport na Pvc ograda so ponuda na boi antracit, crna, bela, temno siva, maksimalna visina 180 cm, i dolzina okolu 200 m. Montazata ke ja izvrsime lokalno. Vo prilog imam ostaveno sliki. 498150 € до 830250 €

  ........

  Изработка на пвц лизгачка капија

  Почитувани,


  Потребна е изработка на пвц лизгачка капија 500 x 190 см.

  Благодарам однапред 44280 € до 73800 €

  ........  Погледнете ги останатите завршени проекти и цени

  ПВЦ огради ценовник

  Побарајте не обврзувачка понуда од компанијата

  5+ КОМПАНИИ ЗА ПВЦ огради
  БЕСПЛАТНО ПРЕБАРУВАЊЕ
  БЕЗ ПРОВИЗИЈА
  ПОБАРАЈ ПОНУДА