Преселување

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   3622 проекти
   работници или сервиси за селидба низ цела Северна Македонија
   работници или сервиси за селидба низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за работниците или сервисите за селидба

   актуелно
   05.04.24

   Скопје
   Качување и симнување на гарнитура
   Oliver
   актуелно
   02.04.24

   Скопје
   Преселба на покуќнина и лични работи
   Јасмина
   актуелно
   11.03.24

   Скопје
   Преселба на покуќнина
   Коста

   Преселување - Корисни информации и совети

   Дали се селите во нов дом, но не знаете како да транспортирате големи предмети неоштетени? Ништо полесно – може да изнајмите комбе или камион за преселба. Дали сакате сè да биде брзо и ефикасно, но немате можност да правите сè сами? И тоа е лесно - ангажирајте сервис за преселување; тие се експерти кои знаат како да сортираат, пакуваат и транспортираат, а потоа да ги распакуваат и составуваат вашите работи во вашиот нов дом на најбрз, најефикасен и најбезбеден начин. Со други зборови, сервисите за преселување нудат целосна услуга на сите видови работи - мебел, архиви, опрема, па дури и чистење и отстранување на отпадот на самиот крај. Пратете барање до нашите сервиси за преселување со детален опис на видот и количината на товарот и почетната и крајната дестинација; колку повеќе информации, толку побрзо и попрецизно ќе ги дознаете термините, цената и роковите. Цените на таквите услуги можете да ги видите во калкулаторот.