За реон

  МЕБЕЛ ОД МЕТАЛ, ОПРЕМА Цена

  Колку чини металниот мебел? Цената на металниот мебел и опрема зависи од материјалот (железо, челик, алуминиум, хром), поврзувањето на уредите (фрижидери, замрзнувачи, греалки итн.) и изработката по мерка, како и од понудувачот на услугата. Ако сакате да заштедите при купување ресторанска опрема, можете да ја изнајмите или да купите користена. Цената на нарачана опрема за ресторанска кујна од отворени, полузатворени или затворени елементи се движи помеѓу 180 и 300 евра/м.

  Кому да ја доверите изработка или набавка и монтажа на метален мебел или опрема? Пратете барање до соодветни и оценети производители или добавувачи на метален мебел и опрема во вашата околина - бесплатно и без обврска! Доволно е да го пополните формуларот подолу.

  Побарајте понуда:
  Прати барање

  Цена на кујна од инокс


  Цена на опремување на кујна во ресторан, по мерка – отворени, полузатворени и затворени елементи.

  180.00 €/м

  МНОГУ НИСКА ЦЕНА
  €/м

  СРЕДНА ЦЕНА
  276.00 €/м

  НАЈВИСОКА ЦЕНА
  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ

  ДЕТАЛНИ ЦЕНИ ЗА Метален мебел, опрема

  Дали Ви беше од корист калкулаторот?

  Идеи за уредување на домот

  Списание полно со свежи идеи од нашите автори за уредување на Вашиот животен простор

  Daibau.mk, ние ви помагаме да ја оцените инвестицијата и да изберете изведувач за вашиот Дом  САКАМ ПОНУДА ОД ИЗВЕДУВАЧ
  Барате добри изведувачи за реонот Метален мебел, опрема?

  Метален мебел, опрема ценовник

  Побарајте не обврзувачка понуда од компанијата

  24+ КОМПАНИИ ЗА Метален мебел, опрема
  БЕСПЛАТНО ПРЕБАРУВАЊЕ
  БЕЗ ПРОВИЗИЈА
  ПОБАРАЈ ПОНУДА