Дрвени прозорци

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   4184 проекти
   произведувачи, монтери на дрвени прозорци низ цела Северна Македонија
   произведувачи, монтери на дрвени прозорци низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за произведувачи, монтери на дрвени прозорци

   актуелно
   Пред 11 часови i 13 минути

   Битола
   Изработка на два кровни прозорци
   Никола
   актуелно
   24.05.24

   Скопје
   Демонтажа и монтажа на кровен прозорец
   Роберт
   актуелно
   14.05.24

   Скопје
   Promena na mehanizam na drvena balkonska lizgachka vrata
   Sashko
   актуелно
   15.04.24

   Скопје
   Замена на механизам за врата
   Dalibor
   актуелно
   19.03.24

   Скопје
   Изработка на дрвени капаци за прозорци и врати
   Stela

   Дрвени прозорци - Корисни информации и совети

   Најлесно е, можеби, да одлучите да поставите дрвени прозорци на нова куќа, но тоа не е речиси сè. По ваквата одлука следуваат низа помали: како треба да изгледаат во однос на формата, големината и бојата, колку се издржливи, ефикасни и секако колку ќе чинат. Големата предност на ваквите прозорци е тоа што се направени од традиционален, природен и еколошки материјал. Дрвото е убаво само по себе и носи чувство на топлина и удобност во секој дом. Исто така, има големо влијание врз здравјето на домаќинството бидејќи е природен изолатор и регулатор на влажноста на воздухот. Доколку се и убаво заштитени, ќе траат долго, иако треба редовно да се одржуваат, бојадисуваат или лакираат. Нема да ви биде тешко да се распрашате за најновите субвенции за зголемување на енергетската ефикасност на домувањето, бидејќи Министерството за екологија и заштита на животната средина ги дава сè почесто, па ако можете да ги исполните барања, можете многу да заштедите на трошоците. Погледнете ги другите совети кои ви ги подготвивме, а цените на дрвените прозорци можете да ги видите во калкулаторот. Се разбира, секогаш можете да контактирате со нашите експерти и тие со задоволство ќе ви одговорат.