Мебел по мерка

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   132 градежни компании
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   1685 проекти
   мајстори за мебел по мерка низ цела Северна Македонија
   мајстори за мебел по мерка низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за мајсторите за мебел по мерка

   актуелно
   23.11.23

   Скопје
   Изработка на библиотека
   Lina
   актуелно
   13.11.23

   Скопје
   Изработка на плакар и мала кујна
   Нина
   актуелно
   07.11.23

   Скопје
   Изработка на елемент за кујна по мерка
   Aleksandra
   актуелно
   02.11.23

   Скопје
   Mebel za dnevna
   Anja
   актуелно
   31.10.23

   Скопје
   Изработка на ормари
   Goran
   актуелно
   10.10.23

   Скопје
   Мебел по мерка за цела куќа
   Fexhri

   Мебел по мерка - Корисни информации и совети

   Многу често, просторот со неправилна форма останува недоволно искористен бидејќи купениот мебел не може совршено да се вклопи. Сепак, ова може да се цмени со делови мебел изработени по нарачка, така што секое ќоше ќе биде целосно уредно, практично и убаво. Мебел по мерка се прави за повеќенаменски или простории со неправилна форма, поткровје, за преградување на поголеми простори; а тоа може да биде вграден или плакари под скалите, гардероберии слично. Столарот може да направи не само парчиња по нарачка и вашите желби, туку и уникатни занаетчиски дела како што се маси, столици, фотелји, кревети и сè друго. Создавањето на парчиња по нарачка започнува со разговор помеѓу клиентот и мајсторот или дизајнерот на ентериер. Повеќето луѓе имаат барем основна идеја за тоа што сакаат или што им треба, па оттука се почнува. Потоа следуваат прецизни мерења и скицирање, а потоа и избор на материјали. Изборот на материјал зависи од намената на поединечните парчиња и саканата боја и форма, но главно тоа е сè од дрво - цврсто дрво, иверица, иверица, ултра пласт, фурнир, МДФ и ОСБ плочи итн. Цените на мебелот по нарачка можете да ги видите во калкулаторот. За вас подготвивме други совети на оваа тема, како и докажани експерти на кои можете да им се обратите за совет.