Метални конструкции

Внесете ја вашата локација и поштенски број:
За реон
  V kraju
   77 градежни компании
   системот на оценки е затворен, само корисникот кој поднел побарување може да ја оцени компанијата, така што нема лажни оценки за компании
   1685 проекти
   мајстори за метални конструкции низ цела Северна Македонија
   мајстори за метални конструкции низ цела Северна Македонија

   Последни проекти за мајсторите за метални конструкции

   актуелно
   30.11.23

   Извор
   Изградба на магацин
   Semin
   актуелно
   19.10.23

   Битола
   Изработка на метални скалила
   Igor
   актуелно
   19.10.23

   Скопје
   Метална натстрешница за автомобил
   Каролина
   актуелно
   16.10.23

   Охрид
   Метална конструкција за монтажна куќа
   Томчо
   актуелно
   16.10.23

   Скопје
   Метална конструкција на шупа
   Зоран
   актуелно
   12.10.23

   Скопје
   Изработка на метална настрешница
   Петар
   актуелно
   07.08.23

   Скопје
   Мetalni konstrukcii za lulaski za deca
   Svetlana

   Метални конструкции - Корисни информации и совети

   Металните конструкции најчесто се користат за комерцијални и индустриски објекти како што се канцеларии, фабрики, монтажни хали, магацини, но и за челични шатори за складирање, како и привремени објекти како што се АЛУ платформи и скелиња. Металните конструкции се повеќе се користат за изградба на семејни куќи или нивни делови: метални скали, натстрешница за поплочен дел од дворот или автомобилот. Куќата навистина може да изгледа како од вашите соништа бидејќи металот дава голема слобода на формата и на архитектот и на дизајнерот. Челикот е идеален градежен материјал бидејќи има висока цврстина на истегнување (премостување големи распони), еластичност (разредување) и флексибилност, што овозможува брзо и прецизно склопување, застаклување на големи површини и лесно одржување. Челична конструкција лесно се комбинира, односно се поврзува со други материјали со заварување, зашрафување или ковање, исклучително е издржлива и отпорна на земјотреси, а се состои од столбови, греди и носачи од соодветни материјали од различни профили: I, IPE , ч.EA, ч.EB, ч.Eм, U, L, кутија и цевки. Погледнете ги и другите совети кои ги подготвивме, а цените на металните конструкции можете да ги видите во калкулаторот. Се разбира, секогаш можете да контактирате со нашите експерти и тие со задоволство ќе одговорат.